Ayesa

The engineering and IT company Ayesa contacted Construnext to transform an area of its Barcelona headquarters. The 200 square meters area was transformed into an extension of the RAC room. The project involved modifying adjacent areas, for which the floor plan had to be redesigned.

The work was carried out with Ayesa’s staff on-site, and Construnext’s staff adapted accordingly, working at nights and weekends to reduce any possible disturbance. The job was completed seamlessly, without interfering with the company’s daily activity.

Task

Transformation of an area of their headquarters

  • Client

    Ayesa

  • Location

    Barcelona

  • Tasks

    Floor plan, Engineering

Image Gallery

CONTACT

Have a project?

Construnext has a multi-disciplinary team that includes architects, interior designers, industrial engineers, building engineers, and construction workers.
Our projects are designed according to each client’s specific needs, applying a comprehensive vision, to ensure fast, reliable, and flexible execution.